Midtvejsresultater

Det har været en fantastisk, men også hård rejse

BED-behandling virker for hovedparten af dem, der kommer i behandling. Det viser de samlede evalueringsresultater af behandlingen ved Askovhus, BEDklinikken og LMS.

Redningskrans

 

 

Det var været en fantastisk men også hård rejse i en virkelig god gruppe med super skarpe behandlere. Jeg har ikke længere overspisninger, men kæmper med konsekvensen af dem... Min overvægt. Forløbet har givet mig håb om at kunne klare mit videre arbejde med overvægten uden at falde tilbage i slankekure og dårlige spisemønstre. 
Deltager, som har gennemført behandlingsforløb i dette projekt

I perioden 2019-2021 afprøver Askovhus, BEDklinikken og LMS - Landsforeningen mod spiseforstyrrelse og selvskade behandling af mennesker, der lider af spiseforstyrrelsen BED. 121 mennesker med BED har nu gennemført et behandlingsforløb og resultaterne er ikke til at tage fejl af – behandlingen virker!

86,5% har ikke længere BED

De tre behandlingssteder tilbyder alle gruppebaseret behandling. Behandlingsformen varierer i forhold til forløbets varighed og metode. De personer, som kommer i behandling for BED, har ved opstart af behandlingsforløbet forskellige sværhedsgrader af spiseforstyrrelsen. Fælles for deltagerne er, at de er desperate efter at få hjælp, og at de oplever, at spiseforstyrrelsen styrer deres hverdag og liv.

Ved afslutning af behandlingen er deltagernes spiseforstyrrelsessymptomer reduceret væsentligt og 86,5 % af deltagerne lever ikke længere op diagnosekriterierne for BED. Samtidig øges deltagernes trivsel betydeligt.

”Vi har vist at BED er en spiseforstyrrelse, som kan behandles effektivt og med stor succes. Vi er stolte af de imponerende resultater og vil nu gerne tilbyde behandling til endnu flere” udtaler Sabine Elm Klinker, vicedirektør i LMS.